November?

Hur i helsike blev det helt lötsligt blev det November? Det är precis som att hela oktober knappt existerade och nu är rakt in i Julrushen. Oktober gick väll snabbt eftersom mina päron var här, mkt trevligt. Var kul att de fick en liten inblick i mitt liv här i usa. Plus att det fick uppleva Californien, både san francisco och Los angeles! Dom var här i två veckor, den första veckan jobbade jag. Och de hängde omkring här i bay area och upptäckte den ena med det tredje. Den andra veckan åkte vi på en liten roadtrip vi började med Nationalparken yosemite. Vilket var väldigt härligt om man gillar vacker natur, vi bodde också på ett väldigt mysigt ställe långt inne i skogen. Efter två nätter i yosemite åkte vi vidare ner till gökboet LA. Där spenderarde vi två nätter i santa monica. Åkte en alldeles för lång turistur runt i hollywood bla. Sedan bar det hem till Berkeley igen!

Dagen efter mina päron hade åkt, var det halloween. Så då bar det av ner till Santa barbara, ligger ca en timme från LA. Jättemysig liten collegestad, där det bor många svenska studenter. Så vi åkte ner där 10brudar, festade loss och sen tillbaka igen.

I helgen har vi hängt hos en au pair som var ensam hemma tiberon. Var jättemysigt perfekt kombination av allting fest,myskväll och shopping såklart! Nu är det dags att härda ut ännu en arbetsvecka men det ska nog gå bra sålänge man har sikte på helgen;)

massa kärlek till er  alla
 








Kommentarer
Postat av: Anna

Wiiie nina har bloggat:D Fina bilder! vill se meraaaaa:D

2009-11-10 @ 20:23:36
URL: http://www.animo-ar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0