Warehouse party/ Golden Gate!

I Lördags var jag nog på den häftigaste festen någonsin ett warehouse party! Vilket innebär att de hade gjort om en lagerlokal mitt i ett industriområde, till en festlokal. Där var flera ton sand, fyra pooler, fem  scener och tusentals människor. Det kändes stumtals som man var mitt i en filminspelning, har aldrig varit på något liknande!

I söndags tog jag, Ida och Fredrike in våra cyklar till San Francisco. Och cyklade runt bayen över golden gate och tog färjan tillbaka. Det var väldigt turistikt men det är verkligen värt att göra det. Vi cyklade sammanlagt 16miles= 26km och det kändes i mina sittben ska jag säga er.

Imorgon bitti bär det av till Los Angeles, Manhattan Beach. Jag och den äldsta tjejen och hennes kompis ska spendera några dagar där nere! Är dock nervös för körningen och dessa gigantiska highways! God bless me

saknar er därhemma!








Finnbesök från Sverige!

Jaha då var det en månads sedan jag skrev, bloggande är inte min grej känner jag. Det är bara inse jag är ingen skrivare, så journalist lär jag aldrig bli. Har hänt en del sen sist, har varit på semester i Staten Washington, i staden Seattle. Som jag varmt rekommenderar väldigt mysigt! Jag spenderade även en vecka på San juans Island som ligger utanför staten, väldigt när Kanada. Vi gjorde även ett besök i Kanada på deras Independence dag! Mäktigt, och jag kunde  efter tre månaders väntan, beställa min efterlängtade öl!

Min kära vän Tove har tagit sitt pick och pack åk åkt hem. Saknar dig!

Träffade min bästa kompis från Sverige föreldrar, Jan och Birgitta i helgen. Vi käkade på Hard rock cafe och dom försökte förgäves beställa in en öl till mig. Men Icke! Jag lägger ut en bild på oss!


RSS 2.0