1 month to go!

Idag har jag varit här i exakt elva månader och det är en månad tills jag fyller 21! Ska bli så skönt att slippa vara minderårig, typiskt att jag bara kommer stanna i ca två veckor efter jag fyllt;) Men jag kommer ju ha ett 21års firande som jag sent kommer glömma, finns nog inget bättre ställe än Vegas! Det ska blir skönt att slippa det här pensionärslivet också, känns som man har fallit in i ett visst lunk. Man har sina rutiner och man måste på sätt coh vis anpassa sig efter familjen och att man är minderårig i det här landet.

Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt och nu har jag bara ca tre jobbveckor kvar! Har fått ett jobberbjudande hemma som jag funderar på att ta. Det tar dock emot lite att om jag tacka ja, kommer jag sitta inlåst på ett kontor hela sommaren. Men det kanske man får ta, man kan nog inte vara för kräsen när det gäller jobb i dessa tider. Det här jobbet kan vara en bra erfarenhet för mig för jag har aldrig jobbat på kontor med bokföring osv. Kommer bli svårt att sitta stilla, är ju så van att jobba med kroppen.

För övrigt känns det skönt att inte vara hemma i kalla Sverige nu, ni värkar ha en riktig monstervinter. Här i Cali har våren redan slagit i blom, känns helt underbart:) Bifogar den första bilden som togs på mig på JFK airport, snacka om att man var sleten efter den resan!


Du gamla fria nord

Sitter här och blir lite nostalgisk med ett glas rött, och lyssnar på svensk musik per gessle, Lasse Winnerbäck med fler. Och det känns faktist skönt att detta äventyr är över snart. Att man får komma hem till verkligheten igen. Men sen vet jag när jag väll varit hemma i ett antal dagar, så kommer äventyrslusten sprita i kroppen igen. Och jag kommer att vilja dra iväg och upptäcka och uppleva igen! Kommer nog ta ett tag innan jag kommer till ro, och börjar vara seriös. Men det finns ju så mycket man vill göra, och man får ju inte glömma att man bara lever en gång!

Idag har jag varit på min femårings barnkalas, det vart galet! 20ungar som hoppade runt och skrek i två timmar, men kul hade dom:) Nu ska jag snart ner till city och dra ut med tjejerna å dansa!

lägger ut lite bilder från förra helgen i tahoe, var jättemysigt och kul att åka skidor igen! Trots att jag inte klarade puckelpisten utan vurpor haha




Tahoe i helgen!

Sitter här och är allmänt slut i kroppen efter boot campen imorse, men det är en skön känsla. Hade en skön helg, i fredags var vi ute. Men det var inte så kul, vi var nog alla ganska slöa efter arbetsveckan. Stället vi var på var inte superkul heller, dom hade inte riktigt något dansgolv. Längtar tills jag kommer hem och får dansa loss till schlager igen, cant wait! Är så besviken att man inte kan se melodifestivalen online:( Resten av helgen var mysig, vi var ute och käkade och såg dearjohn.

I helgen ska jag hänga med familjen till Tahoe (upp till bergen), ligger ca tre timmar härifrån. Vi ska åka skidor i tre dagar ska bli jättehärligt!

Har börjat så smått att leta efter jobb när man kommer hem, värkar inte vara det lättaste. Hoppas det löser sig, att vara arbetslös är nog något av det värsta jag vet. Nä nu ska jag till bibblan, har blivit en riktig bokmal på sista tiden!






Februari!

Jaha tänkte dra en sammanfattning om vad som har hänt på senaste tiden, eftersom det har blivit att jag bara skriver en gång i månaden;) Har försökt ta det så lungt så möjligt och inte hitta på för mycket tokigheter, för att jag måste helt enkelt spara pengar. Åker till Cancun om en månad och inte långt därefter blir det ju Vegas=) Eftersom det är så lite tid kvar här jag tagit mig själv i kragen för att komma i form. Har börjat en bootcamp class som är två gånger i veckan och startar halv sju på morgonen. Visst är det tufft, men tror att det kommer visa resultat. Man vill ju inte se ut hur som helst när man kommer hem!

I helgen provade jag och Emelie på något nytt dock, vi följde med hennes familj på motorcross eller supercross kanske det heter? Dom hade byggt om hela AT&T (baseball arena) till en crossbana. Det var faktist roligare än vad jag trodde! Blev riktigt inbiten faktist.. haha vet att du kommer bli lite avis pappa! Ska lägga ut några bilder:)

Kommer bli jätteskumt att komma hem, har ju vant mig vid att leva här! Så det här känns som mitt hem, och tanken att man snart ska lämna detta och kanske aldrig mer återvända känns skrämmande.. Men sånt är livet, inget varar för evigt, det är ett faktum.








RSS 2.0